NS Publieksprijs – Mijn stem gaat naar…

400x100
Ventoux van Bert Wagendorp.

Zojuist heb ik mijn stem voor de NS Publieksprijs uitgebracht. Vanwege mijn kernjurylidmaatschap heb ik alle zes de boeken gelezen en Ventoux sprong er voor mij tussenuit. Echt een fijn boek!

Over alle zes de boeken schreef ik een bespreking, vier van de zes staan al live, de beide anderen (Debet en Geachte heer M.) volgen vandaag en maandag. Je kunt nog tot en met woensdag 19 november stemmen, die avond wordt bij De Wereld Draait Door de winnaar bekend gemaakt. Stemmen kan hier: https://nspublieksprijs.nl/jurylid/CPFB8J Je kan allerlei leuke prijzen winnen, dus zeker doen! Het geeft niets als je niet alles hebt gelezen, stem gewoon op jouw favoriete boek of schrijver.

Oja, als kernjurylid moet je kort motiveren waarom je op dat boek stemt, dus bij deze: “Ventoux van Bert Wagendorp heb ik met heel veel plezier gelezen. Het is prettig geschreven, het heeft een origineel verhaal en fijne hoofdpersonen. Een boek dat ik vol enthousiasme aan anderen tip en dat lijkt me bij uitstek een goed criterium om mijn stem op te baseren.”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s