6x knusse minibiebjes op Pinterest + 1x knus minibiebje in Den Bosch

Dit vind ik zoiets leuks! Minibiebjes. Je vindt ze gewoon ergens langs de weg. Een kastje in een tuin met daarin een rijtje boeken. Het principe is dat je als je een boek achterlaat een boek mee mag nemen. Als ik een eigen voortuin zou hebben opende ik vandaag nog een Bladzijde26-minibieb in mijn tuin, maar helaas, ik woon driehoog en heb alleen een balkon boven de entree van een parkeergarage :(.Minibieb
(vlnr: Skiptothedetails | Photo courtesy of Nancy Lindquist of Minneapolis, MN| Little Free Library | Kelly Rae Roberts | Rural and progressive | Little Free Library)

Als troost zocht ik daarom op Pinterest naar plaatjes van gezellige minibiebs en daar kan je dus eindeloos in ronddwalen, er zijn zoveel leuke minibiebjes. Dus hier maar een heel kleine selectie (tenslotte heet deze rubriek 6x). Ik vond deze zes heerlijk knus en ook fijn vrolijk gekleurd, ik word er blij van! Leuk om te volgen op Pinterest is trouwens de Amerikaanse organisatie voor minibiebjes: Little Free Library. Ook in Nederland is er een Minibiebclub en ook zij hebben een Pinterestbord.

Zelf heb ik in het wild nog niet veel van deze biebjes gevonden maar ik houd mijn ogen uiteraard open. Ik weet er inmiddels eentje, en wel bij één van mijn favo tentjes hier in de stad: Nom Nom. De volgende keer als ik de stad in ga neem ik dus zeker een boek mee om te ruilen, hoe leuk is dat?

Minibieb in Den Bosch bij Nom Nom

Staat er bij jou al een minibieb in de tuin? Of weet je er één bij jou in de buurt? Zou je meedoen of vind je het maar een stom idee? Ik zou het trouwens leuk vinden om nog meer minibiebjes te weten in Den Bosch en omgeving, als je er toevallig eentje weet hoor ik dat graag van je!

Advertenties

7 gedachtes over “6x knusse minibiebjes op Pinterest + 1x knus minibiebje in Den Bosch

  1. Volgens mij doet de PLUS ook zoiets? Bij mijn vriend in ’t dorp hebben ze in ieder geval van die boekenbomen: uitgeholde boomstammen waarin boeken zijn geplaatst (als in een boekenkast) en waar je boeken uit mag meenemen en boeken in terug kan plaatsen. Volgens mij hebben meer supermarkten dat 😉 Al zijn deze schattige mini biebjes natuurlijk wel veel leuker 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s