Over Bladzijde26

Boekenkast | Bladzijde26
Mijn favoriete leesplekje: in de paarse stoel, voor de boekenkast, voetjes op de gebreide poef…

Bladzijde26 gaat over boeken, lezen en dingen die boeken raken… Omdat ik zo graag lees, boeken me zo dierbaar zijn en omdat ik het leuk vind om over die boeken, het lezen en alles eromheen te praten. Mijn vrienden worden gek van me, altijd gaat het over boeken die ik las of boeken die nog wil lezen, maar ze kunnen gerust zijn, voortaan heb ik Bladzijde26 om al mijn leeservaringen te delen 🙂

Ik lees vooral romans, maar zo af en toe een chicklit of een jeugdboek vind ik ook fijn. Ik haal mijn boeken vooral bij de plaatselijke bibliotheek, maar breng ook graag een bezoekje aan de boekwinkel. Ik lees graag echte boeken, maar ben zeker niet tegen de e-reader, vooral dikke boeken lees ik liever digitaal. Luisteren naar boeken doe ik ook graag, vooral tijdens het hardlopen of in de auto.

Zoals een goed boekenblogger betaamt probeer ik elk boek dat ik lees of luister te reviewen, maar daarnaast vind ik het leuk om een ander type blogs te schrijven. Je zult dus ook regelmatig lijstjes van zes tegenkomen (lijstjes van 26 leek me ook leuk, maar bleek in de praktijk te heftig), maar ook quotes en al wat ik verder nog verzin. Om je een ideetje te geven:

Naar aanleiding van mijn favo rubriek in Flow Magazine blogde ik over de boeken van mijn leven
Review van De verzamelde werken van A.J. Fikry, boekhandelaar
Mijn maandelijkse round-up: Van 26 tot 26 – maart!

Ik geloof dat plezier dat je deelt een nog groter plezier wordt. Ik hoop dus dat je plezier zult beleven aan mijn blog, laat me vooral weten wat je ervan vindt, ik lees je graag!

Veel liefs & leesplezier,

Marloes (bladzijde26@gmail.com)

Advertenties

2 gedachtes over “Over Bladzijde26

  1. Leuk te lezen dat je in de plaatselijke bibliotheek komt én zo af en toe een jeugdboek leest. Ik werk nl in de Bossche bieb als jeugdbibliothecaris. Ook mijn favoriete Flowrubriek is “de boeken van mijn leven” en laat me er regelmatig door inspireren. En mijn favoriete schrijver van de laatste tijd is ook nog eens Marukami!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s